Dienstag, 29. Oktober 2019

Batarya tasarrufu

Windows Mobile’a yönelik bu güç tasarrufu ipuçlarıyla telefonunuzun pil ömrünü uzatmayı öğrenin. Telefonunuzun şarjı çok çabuk mu bitiyor? Bu uygulama arkaplan internet bağlantınızı zekice yöneterek.


Akıllı telefonlarımızın bileşenleri son yıllarda hızla güçleniyor. DU Battery Saver, pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlayan ÜCRETSİZ bir pil tasarruf uygulamasıdır. Bunlar arasında en başarılı uygulamayı bir araya getirdik.

Pc enerji tasarrufu ve - derece ISI düşürebilirsiniz. Pil tasarrufunu elle etkinleştirirseniz pil düzeyiniz ne olursa olsun pil tasarrufu bilgisayarı şebeke gücüne bağlayıncaya kadar etkin olacaktır. DS battery saver interneten indirebilirsiniz. Pad pil kullanımını daha uzun süre yapmak ve pil.


Ayrıca sisteme takılı olan hızlı ekran kartını kullanmak yerine,. Eylül’de yayınlanan iOS bazı cihazlar için pil ömründe ciddi iyileşme anlamına gelirken bazıları için de batarya anlamında tam bir fiyasko oldu. Sizin pil gücü izlemek için doktor ihtiyacınız var?


Bataryanın Standby süresini birazdaha uzatmanın yolu sadece bu uygulama.

Ayarlarkablosuzmobil şebekelergsm modu altındaki seçeneği yanlızca gsm olarak. Samsung Mobil Cihaz için SSS. MacOS Sierra sürümüne geçiş yaptıktan hemen sonra bazı Mac kullanıcıları yeni işletim sisteminin batarya performansında düşüş yaşadığını görüyor.


Günümüz teknolojisi ile büyüyen neslin belki de ne büyük şikayetlerinden bir tanesi akıllı telefon. Genel olarak telefon markanıza göre değişen bir pil tasarrufu olsa da, bu konuda yapabileceğiniz basit bazı uygulamalar vardır. BatteryCare İndir - BatteryCare, dizüstü bilgisayarınıza ait pille ilgili detaylı bilgilere ulaşmanızı sağlayan bir araçtır.


Her gün şarj etmeniz mi gerekiyor? Pil gücünden tasarruf etmek için HP Önerilen veya Güç tasarrufu seçeneğini belirleyin. Siz istediğiniz kadar tüketin, istediğiniz kadar suyu açın,. Tüm dünya şu anda Pokemon GO aşağı, Pokemon GO yukarı diye koşuştururken biz de sizlere oyunda nasıl bataryanızdan tasarruf sağlayacağızı anlatıyoruz.


AMOLED ekranlara sahip telefonlarda siyah arka plan kullanıldığına nasıl pil tasarrufu yapılır. Teknoloji firması Purdue tarafından geliştirilen ve akıllı telefon bataryasında tasarruf sağlayan yazılım Hush piyasaya çıktı. Tasarrufu siz değil, bırakın o düşünsün. Batarya ve musluk modellerini, en uygun fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla Hepsiburada. Hepinizin bildiği gibi Pokemon GO en çok batarya harcayan uygulamalardan biri.


Bunun başlıca nedeni oyun arkaplana alınsa dahi çalışmaya devam eden GPS. Bluetooth, mobil veri ve GPS gibi batarya emici uygulama.

Android telefonlar için bazı büyük pil tasarrufu. ECA Batarya Muslukları uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla. Eğer enerji tasarrufu yapmak istiyorsanız bunları kesinlikle kullanmayın. Xiaomi kulaklık iki yönlü olarak batarya tasarrufu sağlar.


Her yeni iOS sürümüyle cihazların pil ömürleri iyileşirken.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts